Lásd még:
Természeteskő térkövek
Trustone
Alacsony vízfelvétel

Információs PDF letöltése (108 KB)

A legjobb tanácsadás az alábbi számon érhető el: 0630/677-8387

Mi elkötelezettek vagyunk az embereknek és a környezetnek.
Egészség és biztonság minden dolgozónak - a fejlodo országokban is - az elso helyen áll nálunk.
Egészség és biztonság minden dolgozónak - a fejlődő országokban is - az első helyen áll nálunk.
De nem nálunk! Mi meggyozodünk róla, hogy a mi természetes köveink biztos, hogy gyermekmunka nélkül lesznek bányászva.
De nem nálunk! Mi meggyőződünk róla, hogy a mi természetes köveink biztos, hogy gyermekmunka nélkül lesznek bányászva.

   
Gyermekmunka nélkül bányászvaA fejlődő országokban nagy mennyiségű természeteskő kerül kibányászásra. Ez sajnos nagyon gyakran megsérti az alapvető emberi jogokat, a levegő és a víz szennyezéssel a környezetet tartósan tönkre tették.

A mi természeteskő beszállítónk tudatában vannak ezeknek a jogsértéseknek. Emiatt a beszállítónk elkötelezettséget és garanciát vállal, hogy a termékeit az "Ethical Trading Initiative" követelményeinek megfelelően bányássza, hol az egészség, biztonság és a dolgozók jóléte a világ össze bányászási területén a vállalat neve alatt, biztosítva van.

Bitosíthatjuk önnek, hogy a környezeti fenntarthatóság érdekében együtt dolgozunk egy Partnerrel, aki segít nekünk a bányászással foglalkozó országokban biztos munkafeltételek, tisztességes fizetés és munkaidő, egyenlő bánásmód és a gyermek munka kizárásában. Emiatt mi tudatosan elfogadjuk a drágább beszerzési árakat a megvásárlásnál. Abban az esetben ha Ön egész biztos szeretne lenni ezekben a feltételekben, látogassa meg a gyártót bejelentkezés nélkül és készítsen fotókat. Mi szívesen megadunk önnek minden szükséges információt.

Lelje örömét abban a természeteskő felületben, melyet a mi termékeinkkel épített, amiért biztos, hogy a fejlődő országokban egyetlen embernek sem kellett szenvednie.
   

backtop