Weissenböck utánvásárlási garancia

A legjobb tanácsadás az alábbi számon érhető el: 0630/677-8387

   
Weissenböck utánvásárlási garancia
Weissenböck Nachkauf-Garantie = 30 évig utánvásárlási garancia
Utánvásárlási jótállás nélkül:
Utánvásárlási jótállással:
Utánvásárlási jótállás nélkül
Ha valamely termék már nem szerezheto be, vagy újra kell burkolni az egész felületet, vagy nem eredeti kövekbol, esetleg másfajta felületbol álló toldozott-foltozott burkolat jön létre.
Utánvásárlási jótállással
Sok év múlva is lehetséges a Weissenböcktol vásárolt felületeket, melyek Utánvásárlási garanciával rendelkeznek, kijavítani, tovább építeni ugyanazzal a termékkel, mert nálunk azok
továbbra is rendelhetoek. Ha nem, Ön pénzt kap tolünk.*)
A Weissenböck már több, mint 60 éves múltra tekint vissza. A mi Utánvásárlási garanciákban megbízhat.

   
Ha valamely termék már nem szerezhető be, vagy újra kell burkolni az egész felületet, vagy nem eredeti kövekből, esetleg másfajta felületből álló toldozott-foltozott burkolat jön létre. A Weissenböck utánvásárlási jótállása azt jelenti, hogy Ön 30 évig ugyanazzal a termékekkel tudja bővíteni vagy javítani a burkolatokat.
A Weissenböck szavatolja: az utánvásárlási jótállás szimbólumával jelölt termékek a vásárlás napjától számítva még legalább 30 évig kaphatók. Ellenkező esetben a vevő kárpótlást kap készpénzben, amelynek felső határa 14.500.000 Ft.*)

*) Ha a Weissenböck Baustoffwerk GmbH nem képes teljesíteni ezt az ígéretet, a vevő a megrendelt, de nem teljesíthető szállítás minden négyzetméteréért 14.500 Ft kárpótlást kap. A kárpótlás maximális összege 14.500.000 Ft. A jótállás kiterjed a kövek méretére és alakjára is. Az eredeti termék felületének látható jeleitől, pl. a szerkezetétől és színétől való kisebb eltérésekre viszont nem vonatkozik a jótállás. A vevő a nyugtával és szállítólevéllel érvényesíti a Weissenböckkel szembeni jótállási igényét.
   

backtop