új: Az egyenetlenül lerakott térkofelület összehasonlítása ...
... kevés méretben rendelkezésre álló kövekkel: ... 10 méret:
  A térkövek szabálytalan alakzatban történo lerakása esetén kereszthézagok keletkezhetnek, és esetleg ronthatják az összhatást. Minél kevesebb méretben áll rendelkezésre a ko, annál nehezebb elkerülni szabálytalan alakzatban történo lerakás esetén a kereszthézagok keletkezését.  
  Harmonikus térkofelületek kereszthézagok nélkül. 10 méret esetén valahová mindig bepasszol úgy egy ko, hogy egyszeruen megakadályozza a kereszthézagok kialakulását.  
  A gyakran túl kicsi ékekbol kirakott szélek, melyeknek részben ferde élük van, azt eredményezhetik, hogy a szélekre egyik ko sem illik. Egyeseknek ez nem annyira tetszik. A toldozgatás és vágás ezenkívül plusz ráfordítást igényel.  
  Tökéletes szélek költséges toldozgatás vagy vágás nélkül. 10 méret esetén majdnem mindig megtalálható az éppen odaillo ko a derékszögu szélekhez.  
  Látható hosszanti hézagok és egyedi méretu kövek lehetnek a kevés méretu kobol szabálytalan alakzatban történo lerakás következményei, amelyek a felületen kellemetlen látványt nyújtanak. Ez zavarhatja a fejlett esztétikai igénnyel rendelkezoket.  
  Csodaszép térkofelületek élénk vonalvezetésu fugákkal és hagyományos megjelenés a 10 összepasszoló méretnek köszönhetoen.  
 
A megoldás: 10 méret!
Rialta antik kobaltkék

 

Rialta - az elso és egyetlen*.
térko HARMÓNIA- vagy pénzvisszafizetési - GARANCIÁVAL

 
Már lerakás közben látni fogja, hogy harmonikus, szabálytalan alakzatban kirakott és természetesnek ható, kereszthézagok és túl kis ékekbol, adott esetben ferde élu kirakott szélek nélküli felületet kap-e, és hogy az egyes méretu kövek kitunnek-e a többi közül és vannak-e rajta hosszanti hézagok.
Éppen ezért garantáljuk a következoket:
Amennyiben az Ön által lerakott Rialta felület összképe nem harmonikus, mivel kereszthézagok, túl kis élekbol, adott esetben ferde élekbol kirakott szélek, és feltunoen eltéro méretu kövek, illetve jól látható hosszanti hézagok vannak rajta, visszaadhatja nekünk a köveket és a teljes vételárat megtérítjük Önnek. Ennek az a feltétele, hogy a térköveket a mi lerakási útmutatónknak megfeleloen kell lerakni és használni.
A következo térkövek kaphatók harmónia-garanciával:
Rialta antik
Rialta antik
valamennyi színben
Rialta natúr
Rialta natúr
valamennyi színben
Rialta szemcsés
Rialta szemcsés
valamennyi színben

* 2008. januári állapot

backtop

Záruka harmónie

A legjobb tanácsadás az alábbi számon érhető el:
06-30-677-8387