Magas szintu kivitelezés
További információkért egyszerűen kattintson a képekre!
  Többszintes átriumkert.
Az egyszintes kertek néha túlságsan egyhangú benyomást keltenek. A többszintes kialakítású átriumkert (függoleges virágággyal, süllyesztett kerttel, ülosíkokkal) maradásra és lazításra csábít. Előtte: Az egyszintes kertek néha túlságsan egyhangú benyomást keltenek.
Utána: A többszintes kialakítású átriumkert (függőleges virágággyal, süllyesztett kerttel, ülősíkokkal) maradásra és lazításra csábít.
  Angol rózsakert.  
Az unalmas, kihasználatlan kert nem nagyon kelti fel érdeklodésünket. Már az apróbb szintkülönbségek is - mint a képen látható magasított lugas és a kerek virágágy -dinamikusabbá varázsolják kertjét. Előtte: Az unalmas, kihasználatlan kert nem nagyon kelti fel érdeklodésünket.
Utána: Már az apróbb szintkülönbségek is - mint a képen látható magasított lugas és a kerek virágágy -dinamikusabbá varázsolják kertjét.
   
A tipikus kert jellemzői: lejtős terasz, néhány virágágy és fa, örökzöld sövények az illetéktelen szemek ellen és egy kis sík mező. Mintha a kertépítési kreativitás csak a növények kiválasztására és elhelyezésére szorítkozna! Természetesen ezek is fontos szempontok - de csupán ez lenne az összes lehetőség? Valójában mi is az, ami igazán varázslatossá tesz egy kertet?
További fontos szempont a szintkülönbségek kialakítása: a függőleges virágágyak, kis ülőalkalmatosságok, a megemelt sík felületek, teraszkialakítások és más hasonló megoldások izgalmassá varázsolják a kertet. Kíváncsivá teszik és maradásra bírják az arra járót, emellett védelmet és panorámát nyújtanak. Nézze csak a gyerekeket, mekkora örömüket lelik az ilyen kertekben! Képeinkkel inspirációt kívánunk adni Önnek. Kertjének kialakításához szívesen a rendelkezésére bocsátjuk tapasztalt kertépítőink és -tervezőink szolgáltatásait.
Nagyításhoz kattintson a képre.
Lépcsős kialakítású vízesés Rialta térkövekből és Tegula falkövekből kirakva az átriumkert középpontjában.
Nagyításhoz kattintson a képre.
Törpekanál-elemekből, Carma lapokból és Arena térkövekből kirakott, csigavonalban vezetett kert.
Nagyításhoz kattintson a képre.
Formabontó kialakítás "pázsittallérokkal": Három szint, ahol a Cotta blokk-kövek palánkként szolgálnak.
Nagyításhoz kattintson a képre.
Alakítson ki "áramló" szintkülönbségeket Rialta térkövekkel.
Die grüne Wüste: Gärten mit nur einem Niveau können sehr eintönig wirken. Ein schöner Atriumgarten mit mehreren Niveaus (Hochbeet, abgesenkter Garten, Sitzplateau) lädt zum Verweilen und Entspannen ein.
backZum Seitenanfang

A legjobb tanácsadás az alábbi számon érhető el: 0630/677-8387