Headline

Lásd még:
Weissenböck antik termékcsalád
Weissenböck natúr termékcsalád

A Weissenböck színkombinációk

A legjobb tanácsadás az alábbi számon érhető el: 0630/677-8387

   
A harmónia a színektol függ
További információkért egyszerűen csak kattintson a képre!

A harmónia a színektol függ

     

Wolfgang Meier

A kagylómész szín nem csak egy szín. „A színek természetességétol függ minden!”
Wolfgang Maier, kerttervezo
   

Aki harmonikus kertet akar kialakítani, a koválasztásnál figyeljen oda a környezet színeire, melyek évszakonként részlegesen változhatnak. Az év folyamán változik a levelek színe, ahogy a virágzó növények sem mindig színezik kertünket, valamint a környezet változatlan színeit is figyelembe kell venni, mint például a ház fala, az ablakok, stb. A kövek színei úgy kell alkalmazkodjanak a kert gyakran változó színvilágához, mint festményhez egy hozzáillo képkeret. A színárnyalatnak olyan idotlennek és visszafogottnak kell lennie, hogy köré lehessen rendezni a kerti bútorokat és színes dekorelemeket. Ezen az oldalon a képek egyes építési lehetoségek példáit sorakoztatja fel, valamint színes tartozékokat is.
A Weissenböck színkínálatával kertjét olyan egységes muvészeti alkotássá alakíthatja, mely tartósan elnyeri tetszését!
Még egy javaslat: Tekintse meg a kiválasztott ko színét natúr árnyalatban is, például a kereskedésekben kiállított állványokon vagy fektesse le az általunk küldött mintaköveket a háza mellé, hogy lássa mennyire illik a környezet jelenlegi színei közé. Ez segít a megfelelo döntést meghozni.
Ügyeljen azonban arra, hogy a kereskedok bár ugyanazt a színmegjelölést használják, a kövek színei eltérhetnek. A visszafogott színek beleillenek a természetes környezetbe, az eros színek pedig uralkodnak az összképen.
Figyeljen arra, hogy a kagylómész szín nem csak egy szín, a szürkeárnyalt sem csak egy szín, stb.

A Weissenböck színkombinációk

Weissenböck antik termékcsalád

Weissenböck antik termékcsalád
Weissenböck antik termékcsalád
 
backtop