Dichte von Beton als Qualitätsmerkmal

Lásd még:
Tisztasági követelmény
Minden irányú fagy és sóállóság
Betonsűrűség
Weissenböck
minoség garancia

A legjobb tanácsadás az alábbi számon érhető el: 0630/677-8387

 A beton nem egyenlő a betonnal - A beton kövek minőségi jellemzője
Nagyításhoz egyszeruen kattintson a képre!

   
A betonkövek minőségét a felületük alapján nehéz megállapítani. A valódi értékét egy minőségi betonkő először több éves használat után mutatja meg.
A legjobb minőség eléréséhez a legjobb alapanyagokra, legjobb terméktulajdonságokra és vizsgálati kritériumokra van szükség - ez részben magasabb mint amit a szabványok előírnak. A Weissenböck folyamatosan dolgozik a betonkövek minőségének a javításán, hogy a legjobb minőséget érje el. Szigorú termékellenőrzések valamint saját és külső megfigyelések garantálják a Top minőséget. Többek között a térkövek és lapok terhelhetőségét vizsgálják pl. hajlítószilárdság, nyomásszilárdság és szakítószilárdság, sűrűség, fagy és sóállóság stb. Hogy a weissenböck térkövei miben különböznek az ugyanúgy festő beton kövektől, megmutatjuk Önnek itt.
    

Tisztasági követelmény
A Weissenböck tisztasági követelmény
Már az alapanyag kiválasztásánál a térkövek gyártásához a Weissenböck különösen magas követelményeket támaszt, melyek biztosítják a kövek szépségét, barátságos színeket, hosszú élettartamot és egy zártabb, tratósan finomabb felületet.
Több ...
Minden irányú fagy és sóállóság
Minden irányú fagy és sóállóság
Sótartalmú latyakos víz mely megtámadja a térkövet nem csak felülről, hanem oldalról és alulról egyaránt. Ez hosszútávon lebontja a beton térkövet.
Az egyedülálló minden irányú fagy és sóállóság a Weissenböck térköveknél garantálja a felület hosszútávú egyenletességét.
Több ...
Betonsuruség
Betonsűrűség mint minőségi jellemző
A betonsűrűség a hosszabb élettartamú térköveknél döntő minőségi tényezőt jelentenek.
Több ...
Weissenböck minoség garancia
Weissenböck minőség garancia
A legjobb minőség eléréséhez jóval magasabb kritériumokra van szükség mint amit a szabvány előír, a Weissenböcknél ezért a térkövekre vonatkozik egy minőség garancia is.
Több ...

    
Szívesen adunk Önnek tanácsot telefonon is, informálódjon a Weissenböck minőségi termékekről. Elérhetőségeinket itt találja.
     

backnach Oben